Projekt GINOP-1.2.1-15-2015-00013

  • A kedvezményezett neve: SZALAI Fafeldolgozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Termelési kapacitás bővítése faipari megmunkáló gépi berendezések beszerzésével, gyártó csarnok építésével
  • A szerződött támogatás összege: 117.779.088.- Ft

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Jelen dokumentum tartalmazza a Szalai Kft. (a továbbiakban: "Adatkezelő") tájékoztatását a www.szalaifa.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Honlap) látogatói (a továbbiakban: Érintett) felé személyes adataik kezelésével kapcsolatban.

Elérhetőségeink:

Cím: Szalai Kft.
adószám: 11359425-2-20
cégjegyzékszám: 20-09-063139
E-mail cím: info@szalaifa.hu

1. Az adatkezelés joglapja, célja, a kezelt adatok köre és az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés jogalapja minden felvett adat esetében a 2018. május 25. napján érvénybe kerülő GPDR adatvédelmi törvény szerint az Érintett önkéntes hozzájárulása. A tájékoztató alapján az Érintett alábbi adatait kezeljük:

Kezelt adatok

  • kötelezően megadandó adatok az információs űrlapon: név, tevékenység, cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám
  • honlapon szereplő kapcsolati adatok (munkatársak neve, telefonszáma, e-mail címe, fotója)

Adatkezelés célja

  • információ kérése a cég által forgalmazott termékekről ill. egyéb ügyfélkérdésekben
  • munkatársak elérhetősége a cég folyamatos ügymenetének biztosítása érdekében

Adatkezelés időtartama

  1. az űrlapon keresztül elküldött adatok elektronikus levélben kerülnek továbbításra a vstgntl@invitel.hu e-mail címre, ahonnan a kérdésben szereplő ügy lezárását követően törlésre kerülnek, adatbázisban nem kerülnek rögzítésre
  2. ún. sütik mentése nem történik
  3. a munkatársi adatok a tulajdonosa kérésére törölhetőek

Az adatok kezelése során adatfeldolgozóként vesszük igénybe:

  1. Weboldal szerkesztő:
    Gáspár Ferenc (8360 Keszthely, Kinizsi Pál utca 59.)
    Adószám: 62405218-2-40
    Tel.: 30/914-1886

A fent hivatkozott webhelyen megadott adatokat Adatkezelő harmadik személynek nem továbbítja, azok kizárólag Adatkezelő kezelésében maradnak.

2. Cookie adatkezelés

Adatkezelő az Érintettek számítógépén kis adatcsomagot, ún. cookie-t (sütit) NEM helyezhet el. A cookie-k (sütik) olyan azonosítók, amelyeket a Honlap, vagy a cookie-t gyűjtő partner szervere a az Érintett által használt számítógépnek küldhet, hogy azonosítsa a Honlapon tartózkodás alatt használt számítógépet és tárolja a Honlap használatára vonatkozó technikai adatokat (például az átkattintásokat, egyéb navigációs adatokat).

A legtöbb böngésző az alapbeállítás szerint automatikusan fogadja ezeket a cookie-kat (sütiket). A cookie-k (sütik) tárolása kikapcsolható, illetve annak beállítására is van lehetőség a böngészőben, hogy értesítést kapjon mielőtt számítógépén cookie-t (sütit) tárolnak. Ezek a beállítások kizárólag a használt böngészőprogram és számítógépre vonatkoznak, a cookie-k (sütik) beállításait és kikapcsolását számítógépenként és böngészőnként külön-külön kell beállítani.

3. Az Ön jogai az adatkezeléssel kapcsolatban

3.1. Tájékoztatáshoz és tiltakozáshoz való jog

Bármikor jogosult tájékoztatást kérni postai, elektronikus, vagy telefonos úton a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségeken keresztül az általunk kezelt, Önre vonatkozó személyes adatokról.

Kérése esetén tájékoztatjuk:

  • a kezelt adatokról
  • az adatkezelés céljáról
  • az adatkezelés jogalapjáról
  • az adatkezelés időtartamáról
  • arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait

A tájékoztatást a kérelem benyújtásától számított 25 napon belül írásban, a tájékoztatás kérés formájától függően papír, vagy elektronikus úton adjuk meg.

Bármikor tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. A tiltakozást annak benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 25 nap alatt megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és döntéséről tájékoztatjuk Önt.

3.2. Adatok törlése, helyesbítése, zárolása

Bármikor jogosult az általunk kezelt személyes adatai törlését, vagy a helytelenül rögzített személyes adatai helyesbítését kérni.

A törlési kérelmet csak akkor nem tudjuk teljesíteni, ha a törlés olyan iratra, okiratra is kiterjedne, amelyet törvényi előírás (pl.: a számvitelről szóló törvény) szerint meg kell őriznünk.

Ezen kívül zároljuk a személyes adatot, ha Ön ezt kéri, vagy ha a rendelkezésünkre álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az Ön jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adatot addig kezeljük, ameddig fennáll az adatkezelési cél vagy jogos érdek, amely a személyes adat törlését kizárta.

A törlési, helyesbítési és zárolási kérelemnek a lehetőségekhez képest leghamarabb, de legfeljebb 25 napon eleget teszünk és értesítjük Önt. Ha kérelmének nem tudtunk helyt adni, ez esetben is 25 napon belül értesítjük.

Ha az adatot az Ön hozzájárulásával más személy számára továbbítottuk, az adattovábbítás címzettjét is értesítjük a szükséges lépésekről.

4. Jogorvoslati lehetőségek az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján

Ön jogosult panaszával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu, Telefon: +36 (1) 391-1400, Telefax: +36 (1) 391-1410, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) fordulni vagy a Polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény szerint hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Bíróság előtt érvényesíteni személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogait.

5. Adatbiztonság

Az informatikai rendszerek működtetése során a szükséges jogosultságkezelési, belső szervezési és technikai megoldások biztosítjuk, hogy adatait illetéktelen személyek ne tudják törölni vagy módosítani, valamint nem publikus megjelenéshez való hozzájárulása esetén illetéktelen személyek birtokába ne juthasson, ne lehessen kimenteni a rendszerből. Az adatvédelmi és adatbiztonsági követelményeket érvényre juttatjuk adatfeldolgozóinkkal szemben is.

Az esetleges adatvédelmi incidensekről nyilvántartást vezetünk, amennyiben szükséges, a felmerülő incidensekről tájékoztatjuk Önt.

6. Egyéb rendelkezések

Fenntartjuk a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót - az adatkezelés jogalapját, célját és a kezelt adatok körét érintő módosításokon kívül - egyoldalúan módosítsuk. A módosítás a www.szalaifa.hu oldalon való közzétételének napján lép hatályba.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2018. május 25. napjától érvényes.

SZALAI KFT.

faipar

fa, fafeldolgozás, rönk, kereskedelem, parkettafríz, parketta, bútorléc, léc, dielen gyártás, deszka, tölgyfa, tölgy, fenyő, éger, cseresznye, táblásított lap, lépcsőlap, ablak fríz, ajtó, svédpadló, fűrészáru, gőzölt bükk, natúr, kőris, konyhai munkalap, Szalai, Zala, Zalalövő, faipar, fa, fafeldolgozás, rönk, kereskedelem, parkettafríz, parketta, bútorléc, léc, dielen gyártás, deszka, tölgyfa, tölgy, fenyő, éger, cseresznye, táblásított lap, lépcsőlap, ablak fríz, ajtó, svédpadló, fűrészáru, gőzölt bükk, natúr, kőris, konyhai munkalap, Szalai, Zala, Zalalövő, faipar, fa, fafeldolgozás, rönk, kereskedelem, parkettafríz, parketta, bútorléc, léc, dielen gyártás, deszka, tölgyfa, tölgy, fenyő, éger, cseresznye, táblásított lap, lépcsőlap, ablak fríz, ajtó, svédpadló, fűrészáru, gőzölt bükk, natúr, kőris, konyhai munkalap, Szalai, Zala, Zalalövő